Kamagra Hooligans Blog

Hatóanyag vagy gyógynövény?

Az internet világa telis-tele van potencia problémákra specializálódott oldalakkal, melyek közt találhatunk hatóanyagokkal foglalkozókat és gyógynövényekkel foglalkozókat is.
Remek a marketing, csodás a kinézet, látszólag pedig nagyon sok a jó értékelés. Mi alapján döntsünk végül?

A gyógynövényes tablettát legnagyobb hátránya, hogy némi utána olvasás után nagyjából az összesről kideríthető, hogy alkalom szerűen a szedése semmit nem ér. Tehát, elnyomó többségüket kúraszerűen, legalább 2 hétig kell szedni, mire elkezd hatni. :) (Nem mellesleg legtöbbször nem is a kívánt területen hatnak, de legalább sokkal szebb lesz tőle a bőrünk)

Másodkörben pedig, a gyógynövényes tabletták nem igazán mennek át olyan szigorú ellenőrzéseken, mint a hatóanyagosok. Így készítés során sok egyéb anyag belekerülhet, aminek egyébként semmi keresnivalója nem lenne egy gyógyhatású készítményben.

Ezzel szemben viszont a hatóanyaggal rendelkező készítmények mint például a Kamagra Zselé, az adott területre hatnak, viszonylag rövid időn belül. A tabletták szigorú ellenőrzéseken mennek át laboratóriumi körülmények között, így biztosak lehetünk benne, hogy amit megvettünk, az is van benne.
Természetesen, lehetnek mellékhatásai, de ne felejtsük el, hogy a gyógynövényeknek is!

Lehet mérlegelni és utánajárni, de mi az mellett tesszük le a voksunkat, hogy egy nagyon várt este előtt, inkább biztosra megyünk és hatóanyagos készítményt vásárolunk ! :)

Kamagra Hooligans


A szildenafil citrátról

Működési mechanizmus terén egyszerű és nagyszerű:kiterjeszti a véráramlást és ezáltal lesz a merevedés hosszú ideig fenntartható és azonnal elérhető, szexuális izgalom hatására. 

Amit a Tadafilről tudni érdemes

A szildenafil és tadafil között nincsenek nagy különbségek, mivel mindkettő hatóanyaga ugyanaz. 

Egyetlen eltérésük a felezési idő hosszában rejlik. Míg a szildenafilé 4-5 óra, addig a tadafilé 17,5 óra.

A Kamagra fajtái

Az online piacon Kamagra készítményekből találhatunk jó párat. Cikkünkben összeszedjük a különbségeket közöttük.

Kamagra rendelés

Számos előnyei vannak az online rendelésnek.